Khamis, 7 April 2016

The Kabin 2



Assalamualaikum...

Mari saya sambung lagi catatan ke The Kabin tempohari. Hanya gambar2 shj utk tatapan semua. Untuk keterangan lanjut tempat ini, nanti korang bolehlah tgk2 di SINI yer... 


Tuhari saya sudah tunjukkan gambar persekitaran The Kabin ini, so hari ini kita terus masuk ke dalam kabin pula ye..





 kerusi rehat disediakan di antara 2 kabin







masuk ke dalam kabin terus Husna menjerit, mama..mama, ada 'hular'...
ni bukan ular Una, tuala ni mereka bentuk jadi angsa..ooohh..




4 katil single, agak sempit lah ruangan di dalam ni dan panas...
nasib baiklah ada icon sebagai penyelamat...

Husna dah cop dulu, tu katanya katil dia...
Bila tidur mlm cari mama jugak...
terpaksa lah bersempit2 sekatil dgn dia..
huhuuu, rasa sesak nafas dan kejung badan saya..



bilik air bersih dan selesa..
air pancuran pun kuat dan laju, best mandi









sorry yer, no smoking inside the room..

outside ok ler tapi kang sakit paru2 korang tanggung ler sendri..







ni gambar gantung di dinding kabin...

dah mcm betul pula bila terpancar terang lampu tu..




ok, itu sahaja utk kali ni..




Balik tu kami singgah di Cendol Bakar Kuala Selangor yg terkenal tu...
makan nasi ayam dengan cendol..
macam2 makanan ada dijual di situ..
semuanya nampak sedap2 belaka, nanti korang cubalah yer...