Rabu, 11 Jun 2014

Wordless Wednesday 8: Pertama Sampai Ofis



Assalamualaikum..


1# Sampel Kuih Raya
 




 
 
 
Ok, jumpa lagi..


 

12 ulasan:

  1. Sedapnya kuih raya.. walaupun setakat sample tapi nampak sedap sgt..hehe..

    BalasPadam
  2. tuan biskut nie setiap tahun akan hantar sample kuih2 dia pd kami kat sini...

    BalasPadam
  3. wah cik nani nak start berniaga

    BalasPadam
  4. PetakBunga...kuih tu bukan saya punya, ada kawan yg bawak ke ofis...

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. nak order dari fiji boleh..sedapnya skut2 raya tuh..:)

    BalasPadam
  7. hihi dkt ofis ni pun org dh start jual kueh raya =)

    BalasPadam
  8. macamana yek UAA...klu pos ke Kelantan tu ok jugak ler...
    Klu ke Fiji tu kena tunggu 3 bulan baru kuih tu sampai sana, masa tu dah konfem tak rupa kuih raya dah...huhuu..

    BalasPadam
  9. Jual ke kak? Huhu..sedap2. Kuih raya tu.

    BalasPadam
  10. kat sini pun dah start susun sample biskut raya..pening nak pilih

    BalasPadam
  11. Amboiii...sedapnye. Tapi puasa pyn belum lagi ni.kalau beli skrg, confirm xsempat raya.

    BalasPadam